Online-Backup.dk - Gratis Demo

Backup-løsninger

Se en backup som dit online pengeskab, der gør dit liv lidt mere sikkert. Backup-løsninger findes i mange former med hvert sit særlige kendetegn. Hos Online-Backup er kendetegnende, at løsningen skal være nem, billig og sikker. Det betyder, at du nemt kan samle alle dine filer og data i én backup – vi understøtter også dine cloud-løsninger.

Online-Backup.dk - Gratis Demo

Vælg den plan der passer dig

DIN SAMLEDE BACKUP-LØSNING

Er du klar til at afprøve, hvor let det er at samle alle dine data i én backup? Du får 45 dages gratis backup – helt uden binding. Hent det nu og start din gratis prøveperiode. I det fulde abonnement er der et ubegrænset antal maskiner og cloud-backups med i prisen.

BINDINGSPERIODE 1 ÅR

10 % RABAT VED 2 ÅR | 20 % RABAT VED 3 ÅR

Online Backup-løsninger og priser

100 GB

Gratis

Gratis DEMO i 45 dage

25 GB

79,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

50 GB

109,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

100 GB

149,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

250 GB

219,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

500 GB

299,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

750 GB

369,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

1000 GB

429,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

1500 GB

519,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

2000 GB

599,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

Cloud storage er nemt og billigt – men ikke en backup

Google Drev, Dropbox og Microsoft OneDrive – alle er cloud storage services med det fælles formål at gøre det nemt for dig at gemme dine filer online. De har hver deres særlige kendetegn og funktioner og kan integreres på tværs af dine enheder, så du nemt kan gemme filer og spare plads på din telefon, tablet og computer.

Det ER virkelig nemt at bruge de forskellige former for cloud storage. Det kræver bare en konto og en integration af en app, og så har du for det meste gratis plads at gemme og dele dokumenter på. Du kan også benytte dig af abonnementsløsninger, der giver dig mere lagerplads til et månedligt beløb. Cloud storage er belejligt, men savner i mange tilfælde et ekstra lag af sikkerhed.

Hvis du, en kollega eller et familiemedlem ved et uheld sletter filer i jeres delte cloud storage, er det svært, hvis ikke umuligt, at få filerne igen. Eller hvis du i værste tilfælde skulle blive ramt af et succesfuldt forsøg på hacking, kan du også være prisgivet. En backup af din cloud storage kan være den helt rigtige løsning for at sikre dine data bedst muligt. Og den må selvfølgelig også gerne være nem at bruge!

Se hvor nemt vores backup-løsning kan integreres med dit cloud storage:

 

Online-Backup.dk - Windows Backup

Lav backup af dit cloud storage og gem dataene i skyen

Det lyder måske lidt underligt at skulle gemme et cloud storage et andet sted på nettet for sikker backup, men det giver faktisk god mening:

Din backup hos Online Backup bliver krypteret på din computer eller server, før den sendes afsted. Når backuppen er sat op, fungerer vi egentlig bare som transport af dine filer frem til datacentrene. Vi har valgt at sikre din backup på to datacentre, så du aldrig vil kunne miste den, selv i tilfælde af nedbrud på en server.

Med den lokale kryptering af dine data har du et ubrydeligt lag af sikkerhed i din backup, som du aldrig vil få med de generaliserede cloud storage. Vi yder dig selvfølgelig support, men håndterer aldrig filer direkte for dig. På den måde er din backup helt sikker hos os.

Backup
Online-Backup.dk - Windows Data backup

Priserne på din lagerplads i skyen hos Online Backup

Du har flere løsninger og bindingsperioder at vælge mellem hos os.
Der er også bonus på din regning, hvis du binder dig til længere tid end minimumsperioden.
Du har mulighed for at spare fra 568 kr. til hele 4.889 kr., hvis du vælger at binde dig i tre år i stedet for et enkelt ad gangen.

Din pris på vores backup-løsninger er gennemsigtig helt fra begyndelse til bestilling – når du har valgt din ønskede lagerplads, kan du tilvælge ekstra licenser til computere, servere og cloud-tjenester, helt uden beregning første år.

Se her, hvor nemt det kan gøres eller prøv vores løsning før dit køb: